Samen er op uit, de wereld in!

Voor deze jongeheer (31) zijn we opzoek naar een buurman die samen met hem naar buiten wil gaan, de wereld in! Meneer kreeg op vroege leeftijd al gezondheidsproblemen, waardoor hij veel dingen van de wereld gemist heeft. Hij zit nu in een scootmobiel en gaat zelf niet echt naar buiten. Meneer wil er wel graag op uit, om de wereld beter te leren kennen. Dat hoeft niet ver te zijn, ook een blokje om in de buurt lijkt hem al fijn. Hij woont met zijn vrouw en 2 kinderen, maar voelt zich soms wel alleen. Hij heeft vanwege zijn gezondheid namelijk nooit echt een sociaal netwerk op kunnen bouwen. Het lijkt hem leuk om een nieuw persoon te leren kennen, maar kan in het eerste contact soms wat verlegen zijn. Meneer weet veel van ICT en houdt van spelletjes (bord, kaart en computer), dus een spelletje op z'n tijd lijkt meneer ook leuk! Goed om te weten is dat meneer soms een beetje moeite heeft met zijn geheugen, maar als hij jullie afspraken opschrijft dan is er niets aan de hand!

Frequentie: Flexibel, maar streven naar eens per twee weken.

This request for help is also suitable for Turkish speaking neighbours.

Buurt
Nieuw-West
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20980
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.