Spullen van de muur

Kom jij deze rustige mevrouw (34) helpen met wat spullen van haar plafond en haar muren te halen? De aannemer wil het plafond isoleren en heeft gevraagd of alles van het plafond en de muren af kan. Ze beginnen begin mei, dus deze klus zou in april gedaan moeten worden. Daarna zal mevrouw haar woning laten schilderen en zou ze het fijn vinden als alles weer opgehangen wordt in juni. Mevrouw kan vanwege gezondheidsredenen dit alles niet meer zelf. Het gaat om drie rails van de gordijnen, een rails van het douchegordijn, de schroeven van twee grote en een kleine schilderij, twee whiteboards, de kapstok, een lamp in de huiskamer en een lamp in de slaapkamer, een rails voor handdoeken aan de muur, een bakje in de douche en een kaartenrek. Gezien de hoeveelheid spullen is het wellicht fijn om iemand mee te nemen, lukt dat niet dan regelen wij nog een andere goede buur. 

Frequentie:  1 of 2 keer

Benodigdheden: gereedschap is aanwezig

This request for help is also suitable for English speaking neighbors.

Buurt
West
Westerpark (Frederik Hendrikbuurt Staatsliedenbuurt en Spaarndammerbuurt)
Type
Praktische hulp
Herhaling
Referentie
29768
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Gematcht

Naar de Eko Plaza bij Dappermarkt

Mevrouw (63) doet met veel pijn en moeite zelf nog boodschappen. Ze is ziek, en trappenlopen is een hele opgave,...

Keukenkraan monteren

Kom jij deze welbespraakte mevrouw (57) helpen door een oude keukenkraan te vervangen? De oude kraan heeft nooit goed...

Kennismaken met social media

Kom jij deze mevrouw (61) helpen met het begrijpen van haar Instagramaccount en andere social media, zoals Twitter? Ze...