Spullen aan de muur

Kom jij deze mevrouw (34) helpen met wat spullen aan haar plafond en haar muren terug te hangen? De aannemer heeft het plafond geïsoleerd en de woning geschilderd en mevrouw zou het fijn vinden als alles weer opgehangen wordt. Op 10 juni gaat ze weer terug naar haar huis. Mevrouw kan vanwege gezondheidsredenen dit niet meer zelf. Het gaat om drie rails van de gordijnen, een rails van het douchegordijn, de schroeven van twee grote en een kleine schilderijen, twee whiteboards, de kapstok, een lamp in de huiskamer en een lamp in de slaapkamer, een rails voor handdoeken aan de muur, een bakje in de douche en een kaartenrek. Gezien de hoeveelheid spullen is het wellicht fijn om iemand mee te nemen, lukt dat niet dan regelen wij nog een andere goede buur! 

Frequentie:  1 of 2 keer, maar geef vooral aan als je een deel kunt doen.

Benodigdheden: Gereedschap is aanwezig

This request for help is also suitable for English speaking neighbors.

Buurt
West
Westerpark (Frederik Hendrikbuurt Staatsliedenbuurt en Spaarndammerbuurt)
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
31010
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

RIT 11/7 naar AVL om 09.00 uur

Dit echtpaar heeft een afspraak op donderdag 11 juli om 09.45 uur in het AVL. Ze worden graag thuis opgehaald om 09.00...

Kleine reparatie van Cd-speler

Deze lieve buurvrouw (82) heeft een Cd-speler die het niet meer doet. Het probleem ligt bij de lade waar je de Cd in...