fbpx

Spontane tripjes met leuke buurvrouw

Zin in in een wandeling of een ander spontaan uitje? Deze mevrouw (69) wil er graag op uit met iemand en even gezellig kletsen. Ze stapt niet makkelijk ergens binnen en komt daardoor weinig mensen tegen. Een buurvrouw zou daar wel eens verandering in kunnen brengen! Wat haar erg leuk lijkt is om een keer te gaan winkelen, samen naar Artis te gaan of gewoon een ommetje maken. Nu de winter in aantocht is (het lijkt ver weg, maar voor je het weet is het zover en is de kerst in aantocht) zou een bezoekje aan het tuincentrum of een leuke show/kerstmarkt ook erg leuk zijn! Ze houdt van fotografie en maakt graag kennis met je!

Frequentie: 1 keer per twee weken

Bijzonderheden: We zijn op zoek naar een buurvrouw.

Buurt
West
Bos en Lommer
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
28953
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast een verdieping naar boven

Wie zou mevrouw (57) willen helpen om samen met haar een boekenkast 1 verdieping naar boven te verplaatsen. De kast is...

Lampen ophangen

Mevrouw (47) zoekt een goede buur die bij haar een badkamerlamp kan komen ophangen. In de badkamer hangt nu slechts...

Op stap met de rolstoel

Mevrouw van 75 jaar zou zo graag wat vaker naar buiten willen gaan. Haar mantelzorgers zijn druk bezet, dus iemand die...