1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Dozen sjouwen

Dozen sjouwen

Deze dame (69) is op zoek naar twee goede buren. Ze woont op twee hoog en heeft spullen die van haar balkon naar beneden moeten worden gebracht. Daarnaast heeft ze ongeveer 25 dozen in haar box op de begane grond die naar boven moeten. Zelf heeft ze last van haar arm en rug waardoor dit haar niet lukt. Het gaat om lichte dozen dus sterke spierballen zijn geen verplichting. Gezien het voor één persoon een beetje veel werk is zoeken we twee goede buren met een beetje conditie. Ga jij aan de sjouw? Neem vooral een vriend(in), familielid, buur, etc.! Reageer ook als je niemand meeneemt, dan gaan wij op zoek naar een twee goede buur.

Frequentie: 1 keer

Buurt
Nieuw-West
Slotermeer Zuid-west
Type
Praktische hulp
Dingen tillen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
23894
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest