1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Wandelen met horecatijger (80jr)

Wandelen met horecatijger (80jr)

Met de ouderdom kan het lichaam wat verslijten; zeker als je een leven lang hard in de horeca hebt gewerkt. Deze Amsterdamse dame (80) heeft door het intensief runnen van een eigen café én een lunchroom wat slijtage in het lichaam ontwikkeld. Om het lijf soepel te houden moet ze van haar fysiotherapeut aan de wandel. Helaas kan haar man door Parkinsonklachten niet meer goed wandelen en voelt ze zich te onzeker om er solo op uit te gaan. Daarom zoekt ze het gezelschap van een leuke buur! Tijdens het wandelen lijkt het haar leuk om gewoon wat te kletsen, maar het zal waarschijnlijk ook best eens over kunst gaan. Haar kast puilt namelijk uit van de kunstboeken en de muren hangen vol met eigengemaakte schilderijen! Lijkt jou het leuk om elke 2 weken bij mevrouw te komen voor een blokkie om en te kijken hoe dat gaat ("een half uurtje is al mooi")? Let op: Omdat mevrouw 's ochtends vaak lang bezig is met haar man, kan ze in de ochtenden niet wandelen. In de middag heeft ze wel tijd. 

Buurt
Zuid
Apollobuurt en Stadionbuurt
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19563
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest