1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Drankje op ’t balkon

Drankje op ’t balkon

Als je in je eentje woont en nauwelijks het huis uit komt omdat je slecht ter been bent, kom je regelrecht in een sleur terecht. Deze dame (75) zou het wel waarderen als jij de sleur doorbreekt door een bezoekje te komen brengen zodat jullie kunnen keuvelen over van alles en nog wat. Dit zal haar enorm opvrolijken. Ze heeft een leuk balkon waar jullie kunnen zitten nu de zon lekker schijnt. Ze houdt er wel van een sigaretje op te steken. Kom jij langs?

Frequentie:  1 x in de 2 weken.

Interesses: niet specifiek iets, gewoon de gezelligheid is waar ze het voor doet

Bijzonderheden: graag een een vrouw als goede buur. Mevrouw is een roker en dat merk je in huis maar ze zal niet zo gauw een sigaret opsteken als jij dat zelf niet prettig vindt

 

Buurt
West
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
23872
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.