1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Lopen is leuk!

Lopen is leuk!

Rustige meneer (55) met een mooie glimlach wil samen wandelen! Omdat meneer wat somber is en daarmee ook een verminderde eetlust heeft ontwikkeld, heeft hij van de dokter het advies gekregen om regelmatig te gaan wandelen. Dit advies heeft hij ter harte genomen en wat blijkt: lopen is leuk! Alleen, soms is het wel een beetje alleenig… Maak jij met deze meneer eens per twee weken een wandeling op de maandag? En oh ja! Meneer houdt ook van vissen op de pier, dus als er een wandelbuur is die hier ook van houdt is dat al helemaal geweldig! (maar zeker niet vereist). Goed om te weten: meneer rookt.

This request for help is suitable for Turkish speaking neighbours.

Buurt
Zuid
Apollobuurt en Stadionbuurt
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
18946
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest