1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Gezellig samen over mode...

Gezellig samen over mode kletsen

Deze dame (82) woont al erg lang in de buurt. Ze maakt graag een praatje met mensen uit de buurt, maar door haar leeftijd wordt het steeds lastiger om onder de mensen te komen. Boodschappen doen is op dit moment voor haar nog een uitje, omdat ze dan nog mensen tegenkomt. Maar ook dit wordt steeds lastiger. Het idee van een goede buur die eens in de 2 weken langs kan komen voor een bezoekje om even te klessebessen laat haar helemaal opbloeien. Ze nodigt je van harte uit voor een kop koffie of thee  Ze heeft jaren als verkoopster gewerkt in een stofwinkel. Ze is gek op alles wat met kleur en patronen te maken heeft. Dus als jij een liefde hebt voor mode dan ben je bij haar aan het juiste adres! Borduren is op dit moment haar favoriete hobby en ze deelt graag de mooie kunstwerkjes met jou! Kom jij met deze dame kennis maken?

Frequentie: 1x in de 2 weken

Bijzonderheden: Kleuren, patronen en borduren vindt ze schitterend

Buurt
West
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
24636
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.