1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Samen de eenzaamheid doorbreken...

Samen de eenzaamheid doorbreken met een wandeling

Deze lieve dame (90) voelt zich erg eenzaam. Ze heeft een lieve dochter die dagelijks contact met haar heeft en haar in het weekend helpt. Verder heeft mevrouw geen vrienden of familie met wie ze kan praten. Ze zou het heerlijk vinden om een buurvrouw om haar heen te hebben die gezellig met haar gaat wandelen. Nederlands is niet haar moedertaal waardoor het communiceren soms wat moeizaam gaat, maar je kan een prima gesprek voeren. Als ze eenmaal op gang is dan kletst ze er lekker op los. Haar hobby's zijn naaien en breien, daar is ze vroeger een pro in geweest. Kom jij haar gezelschap houden?

Frequentie:  Doordeweeks 1 x in de 2 weken. Wekelijks zou erg fijn zijn, maar dat hoeft niet.

Bijzonderheden: het gehoor is niet meer zoals het was en ze heeft gehoorapparaten, soms moet je iets harder praten. Soms hoort ze daarom de deurbel niet. Je kan haar dan gewoon bellen, want er zitten allerlei toeters en bellen op haar telefoon. Het eerste contact en de afspraak gaat via haar dochter. 

Mevrouw is op zoek naar een buurvrouw!

This request for help is suitable for Dutch and Farsi speaking neighbours.

Buurt
Oost
Oud-Oost (Dapperbuurt Transvaalbuurt Oosterparkbuurt)
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
24345
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest