Samen de hort op

Voor deze energieke mevrouw (72) zijn we op zoek naar een attente goede buur die het leuk vindt om met haar activiteiten te ondernemen, zoals een bioscoop pakken, ergens een hapje eten, de stad in of de markt over gaan. Een museum pakken houdt ze niet zo van en als het slecht weer is blijft ze liever thuis. Ze vindt het belangrijkste dat er een klik is met jou. Haar netwerk is wat klein geworden door haar leeftijd, kom jij die weer wat vergroten? 
 
Frequentie: eens in de twee weken

Interesses: naar de markt, bioscoop en ergens hapje eten

Bijzonderheden: n.v.t.

This request is also suitable for English speaking neigbours. 

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Sociale hulp
Herhaling
Referentie
29863
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Gematcht

Naar de Eko Plaza bij Dappermarkt

Mevrouw (63) doet met veel pijn en moeite zelf nog boodschappen. Ze is ziek, en trappenlopen is een hele opgave,...

Keukenkraan monteren

Kom jij deze welbespraakte mevrouw (57) helpen door een oude keukenkraan te vervangen? De oude kraan heeft nooit goed...

Kennismaken met social media

Kom jij deze mevrouw (61) helpen met het begrijpen van haar Instagramaccount en andere social media, zoals Twitter? Ze...