1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Snoeiwerk in piekfijne tuin

Snoeiwerk in piekfijne tuin

Welke sterke goede buur helpt deze mevrouw (72) voor 2 uur met wat snoeiwerk in de tuin? Mevrouw haar tuin ziet er piekfijn uit, maar hier en daar kan nog een struik gesnoeid worden, of de appelboom. Mevrouw heeft zelf al wat snoeiwerk gedaan, maar door een evenwichtsstoornis lukt het haar niet om alles zelf te doen. Ze is al een paar keer gevallen en wil dit graag voorkomen! Misschien kun je ook nog even meedenken over wat er nog meer moet gebeuren in de tuin, dan kan mevrouw deze klusjes bij ons indienen. Mevrouw heeft 2 chihuahua's en een grote kater. Die doen af en toe hun behoefte op een speciaal plekje in de tuin, mevrouw ruimt dit zelf altijd netjes op. Mevrouw heeft jaren in de modewereld gewerkt en haar liefde ligt bij styling en bij de natuur, wat is terug te zien in haar tuin. Ze is op zoek naar een goede buur die haar twee liefdes deelt en oog heeft voor styling als het gaat om snoeiwerk. Voel jij aangesproken en ga je langs bij mevrouw? De snoeischaar ligt al klaar! Mocht je eerst een foto willen zien, die hebben we voor je.

Buurt
West
De Baarsjes
Type
Praktische hulp
Tuinklussen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
20603
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest