1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Tuin is toe aan...

Tuin is toe aan een snoeibeurt

Mevrouw (71) is op zoek naar een goede buur met groene vingers. Fysiek is zij niet in staat om orde te scheppen in haar tuin. Deze is toe aan een flinke snoeibeurt. Het gaat om planten/struikjes die tussen de tegels groeien in de achtertuin en aan de voorkant van het huis is er een struik met doorns die aangepakt moet worden. Mevrouw heeft zelf helaas geen gereedschap, neem jij het jouw mee? Foto's hebben we ook mocht je die willen bekijken.

Frequentie: eenmalig

Gereedschap: niet aanwezig, een snoeischaar is wel handig om me te nemen en handschoenen.

Bijzonderheden: mevrouw is een flinke roker en dat merk je, en als je dit niet fijn vindt dan kan je dat gerust aangeven en wacht ze ermee tot je weg bent

This request for help is suitable for Dutch and English speaking neighbours.

 

 

Buurt
West
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
23840
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.