fbpx

Sleutelkluis bevestigen

Deze meneer (67) woont  alleen in een flat in Molenwijk. Door zijn gezondheid lukt het hem niet meer altijd om de deur open te doen voor o.a de thuiszorg. De thuiszorg heeft daarom een sleutelkluis geregeld. Dit is hartstikke fijn natuurlijk, maar nu moet dit nog wel bevestigd worden. Alles is aanwezig (kluis, pluggen, schroeven) behalve een goede buur met betonboormachine die 4 gaten boort en de kluis bevestigt. Ben jij die goede buur die zorgt dat meneer zich geen zorgen meer hoeft te maken of de wijkverpleegkundige wel naar binnen kan? 

Bijzonderheden: Afspraak zal zijn met een thuiszorgmedeweker die de kluis komt brengen. Je hoeft niet bij meneer naar binnen want de kluis wordt bij de hoofdingang bevestigd. De kluis kan alleen overdag (eventueel in het weekend) bevestigd worden.

Benodigdheden: Boormachine (beton) en schroevendraaier

This request for help is also suitable for English speaking neighbours.
 

Buurt
Noord
Oostzanerwerf en Kadoelen
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
27590
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Rit: 6 juli van OLVG West naar huis

Mevrouw heeft op 6 juli om 15.00 uur een afspraak in het OLVG West. RMC brengt haar erheen. Wil jij haar na afloop...

Veelzijdige buur zoekt aanspraak

Deze bijzonder vriendelijke meneer (82) is vroeger zelf vrijwilliger geweest, maar is nu voor zichzelf op zoek naar...

Twee banken naar het grofvuil

Mevrouw (70) heeft hulp nodig bij het verplaatsten van 2 zware banken en een kleine koelkast. Deze moeten naar de...