1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Scootmobiel uit schuur halen

Scootmobiel uit schuur halen

Deze vrouw (82) gaat iedere maandag van 13-14 naar een trimclubje. Ze gaat daar heen met haar scootmobiel alleen kan zij die niet zelf in en uit haar schuur krijgen. Ze zoekt iemand die ergens op de ochtend voor 13 uur langs kan komen om de scootmobiel uit de schuur te halen en graag dan later op de dag na 14 uur weer langs kan komen om de scootmobiel weer binnen te zetten. De tijden maken verder niet veel uit, mevrouw is namelijk gewoon thuis de rest van de dag. Help jij mevrouw een handje? 

Frequentie: Het liefst iedere maandag, anders 1x per 2 weken.

 

Buurt
Nieuw-West
De Aker Sloten en Nieuw-Sloten
Type
Praktische hulp
Huishoudelijke hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
23317
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest