1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Scootmobiel- maatje

Scootmobiel- maatje

Mevrouw (78) zou graag weer eens er op uit willen. Naar de markt, de winkels, een visje eten of gewoon lekker even van de buitenlucht genieten. Ze kletst over van alles en nog wat en vindt het leuk om jou als goede buur te leren kennen door naar jouw verhalen te luisteren. Zij zelf is niet goed ter been en zal op de scootmobiel gaan, je kan dan op je eigen tempo meelopen. Als je een fiets hebt kunnen jullie het tempo ook wat verhogen, als je het leuk vindt om even te cruisen door de buurt. Ze kijkt er naar uit! Heb jij er ook zin in kom dan kennis maken! 
 
Frequentie:  1x in de 2 weken
 
Bijzonderheden: Gaat met de scootmobiel en de eerste afspraak zal via haar contactpersoon gaan.
 
Buurt
Centrum
Weesperbuurt Plantage en Oostelijke Eilanden
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
22533
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest