fbpx

Schilderijen en een spiegel ophangen

Wil jij een paar schilderijen ophangen? Mevrouw is net verhuisd en heeft allerlei klusjes. Zij heeft een nieuw systeem gekocht om de schilderijen op te hangen. Ze heeft het zelf over een plaksysteem. Of je daar gereedschap voor nodig hebt, is niet helemaal duidelijk. Zou jij langs willen gaan om te zien hoe je ze kunt ophangen? Ook is er een spiegelmuurtje wat moet worden bevestigd. Volgens mevrouw is het een simpel klusje. Mocht je dat ook willen doen heel fijn, maar daar kunnen we ook een tweede goede buur voor zoeken. Laat het ons weten als je wilt en kunt helpen.

Frequentie:  Eenmalig

Benodigdheden: Basisgereedschap, een trap is al aanwezig

This request for help is also suitable for French, English en Surinamese speaking neighbours.

Buurt
Zuid
De Pijp
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
28738
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast een verdieping naar boven

Wie zou mevrouw (57) willen helpen om samen met haar een boekenkast 1 verdieping naar boven te verplaatsen. De kast is...

Lampen ophangen

Mevrouw (47) zoekt een goede buur die bij haar een badkamerlamp kan komen ophangen. In de badkamer hangt nu slechts...

Op stap met de rolstoel

Mevrouw van 75 jaar zou zo graag wat vaker naar buiten willen gaan. Haar mantelzorgers zijn druk bezet, dus iemand die...