fbpx

Koffie of even naar buiten

Deze aardige mevrouw zit veel te veel alleen en heeft wel zin in een praatje. Ze wil graag een blokje om of een rit maken op haar zelfbenoemde canta (overdekte scootmobiel) maar dat zit er even niet in. Een bakje koffie drinken samen met iemand thuis zou haar wel oppeppen. Wellicht dat ze op een later moment of een dag dat zij zich goed genoeg voelt toch zegt hup we gaan even een frisse neus halen. Maak jij haar blij met een bezoekje, blokje om of een ritje?

Frequentie: Eén keer per 2 weken

Bijzonderheden: Mevrouw heeft een hondje (een lief bulletje) en ze rookt, maar kan dat ook laten als jij er bent. Ze heeft de voorkeur voor een buurvrouw
Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
28401
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Rummikub spelen en kletsen

Deze dame van 93(!!) is een echte kletskous. Dat is ook niet zo gek als je bijna 94 jaar aan levenservaring hebt. Ze...

Wat boodschappen

Deze aardige mevrouw (90) kan zelf de boodschappen niet meer halen. Zij woont 2 hoog, is onlangs gevallen en loopt nu...

Een gesprekje en een wandeling

Voor een gezellige meneer (68) in Oud-West zoeken wij een lieve en betrokken buurvrouw die af en toe samen met meneer...