fbpx

Samen wandelen en een liedje zingen

Een oudere dame (85) uit Westerpark zoekt een wandelmaatje voor in de zomer. Mevrouw ziet haar kinderen niet veel door de afstand. Dat vindt ze jammer, want ze kan wel wat gezelschap gebruiken. Ze houdt ervan als mensen haar kunnen laten lachen: dus als je zin hebt in gezelligheid en een wandeling eens in de twee weken dan is mevrouw daar gelukkig mee! Zodra de herfst zijn winden laat waaien en het kouder wordt kunnen jullie je de ontmoetingen verplaatsen naar binnen met een kop koffie. Ze weet veel van kruiden, dus daarover kan ze je vertellen. Ook zingt ze wel eens een liedje mee met Youtube: je bent van harte welkom om aan te sluiten.

Frequentie: Eens per twee weken.

Bijzonderheden: Vanwege mevrouw haar gezondheid is mevrouw niet elke dag fit genoeg voor een wandeling. Daar kan ze dan wat onzeker over zijn. Mevrouw is allergisch voor rook en stof.

 

Buurt
West
Westerpark (Frederik Hendrikbuurt Staatsliedenbuurt en Spaarndammerbuurt)
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
27404
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Rit: 6 juli van OLVG West naar huis

Mevrouw heeft op 6 juli om 15.00 uur een afspraak in het OLVG West. RMC brengt haar erheen. Wil jij haar na afloop...

Veelzijdige buur zoekt aanspraak

Deze bijzonder vriendelijke meneer (82) is vroeger zelf vrijwilliger geweest, maar is nu voor zichzelf op zoek naar...

Twee banken naar het grofvuil

Mevrouw (70) heeft hulp nodig bij het verplaatsten van 2 zware banken en een kleine koelkast. Deze moeten naar de...