1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Samen naar winkel wandelen...

Samen naar winkel wandelen om muismat te kopen

Mevrouw (90) heeft dringend een muismat nodig. Maar, nog belangrijker: ze wil weer kunnen lopen. Ze is herstellende van een operatie en al in geen maanden in een winkel geweest. Nu probeert ze weer op krachten te komen door kleine stukjes te wandelen maar heeft ook nog de pech dat ze bijna blind is. In haar eentje naar de winkel wandelen lukt haar niet. Wil jij haar veilig naar de winkel begeleiden en haar waarschuwen voor stoepranden onderweg? Ze loopt achter haar eigen rolstoel waar ze tussendoor in kan uitrusten. Weet jij ook waar in Oud-West je tegenwoordig nog een muismat koopt? Dan kan ze jouw hulp dubbel goed gebruiken. 

This request for help is also suitable for English, French and German speaking neighbours.

Buurt
West
Oud-West
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20058
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest