1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Op bezoek en samen...

Op bezoek en samen slenteren

Deze mevrouw (81) houdt van gezellige kletspraat. Daarom zijn wij op zoek naar een buurvrouw die af en toe langs komt voor gezelschap. Mevrouw is nu nogal eenzaam en heeft altijd alles in haar eentje gedaan, ook toen zij ernstig ziek was. Gelukkig is zij nu aan de beterende hand en dat is wel een feestje waard! Ze zou het enig vinden als je op de koffie komt en gezellig met haar kletst. Naar buiten, samen door de buurt slenteren en de winkels afstruinen vind zij ook heel leuk. Mevrouw is gek op kleine hondjes, maar kan die helaas niet zelf hebben, als je er eentje hebt mag je die gerust meenemen!

 

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
21003
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest