Een gezellig praatje en naar buiten

Voor een echt buitenmens en sociaal dier, zit deze dame (86) nu wel heel veel alleen binnen. Zorg jij voor gezelligheid en dat mevrouw weer vaker naar buiten kan? Mevrouw praat graag over van alles. Ze is dan wat vergeetachtig, maar nog steeds breed geïnteresseerd. Vroeger had ze een atelier waar ze kleding ontwierp, ook had ze een woonboot en later een caravan waar ze genoot van de natuur en de mensen om haar heen!  

Frequentie:  1x in de 2 weken

Bijzonderheden: eerste communicatie gaat via haar contactpersoon.

Buurt
West
De Baarsjes
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
25535
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.