Samen op pad

Wil jij op maandagen gezellig wandelen met deze mevrouw (66) uit Zuidoost? Mevrouw wil graag wat vaker het huis uit en bewegen, en is daarom op zoek naar een goedgemutste buur die met haar op stap wil. Mevrouw ook graag naar musea en het theater, ze houdt van autorijden en is vroeger kapster geweest. Genoeg om over te praten dus! Voel je je geroepen voor een wandeling en een nieuwe connectie? Reageer nu! 

Frequentie:  Eens per twee weken, op maandag!

Interesses: Theater, musea.

Buurt
Zuidoost
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
22391
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.