Samen naar supermarkt met een klein tassie

Voor deze meneer (81) zoeken we een buur die met hem mee kan naar de supermarkt. Het is meer om de gezelligheid op te zoeken. Meneer is onlangs weduwnaar geworden en ondanks dat hij het niet snel toegeeft valt de eenzaamheid zwaar. Daarom is zo eens per twee weken lekker no nonsense naar de winkel een fijne afwisseling. Meneer mist een been waardoor hij gebruik maakt van een rollator of scootmobiel. Dat laatste is nog wat nieuw voor hem, maar eigenlijk loopt hij het liefst nog zelfstandig met zijn rollator. Hij heeft ook een auto, dus hij is ook van plan de draad weer zelf op te pakken. Maar wat gezellige ondersteuning en een duwtje in de juiste richting is precies wat hij nu nodig heeft. 

 

Frequentie:  Eens per twee weken

Bijzonderheden: Meneer is een echte Amsterdammer, het is daarom goed om daar een beetje doorheen te prikken en je mag best wat tegengas geven. Goed om te weten dat meneer rookt.

 

Buurt
Noord
Banne Buiksloot (De Banne)
Type
Praktische hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
30798
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Diverse klusjes in huis

Kan jij deze spraakzame 70 jarige meneer helpen met een aantal klusjes in huis? Het gaat om het volgende: 3 lampen...

Tuin- kapper aan huis gezocht

Iedereen droomt wel van een mooie tuin, met prachtige bloemen en veel groen. Maar als je ouder wordt en fysiek...

Tweezitsbank naar de straat

Kun jij een bank naar de straat brengen? Mevrouw is geen Hulk en het lukt haar daarom niet om deze tweezitsbank in...