1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Samen naar de pin...

Samen naar de pin om de hoek

Mevrouw (92) is op zoek naar een buur die haar helpt met het lopen naar de pinautomaat zodat ze contant geld kan pinnen voor de boodschappenbuur. Mevrouw kan niet internetbankieren en vindt het niet veilig om in haar eentje buiten geld te pinnen. De bank waar ze voorheen altijd naartoe ging is wegbezuinigd. Mevrouw heeft geen familie in de stad wonen en al haar buren zijn van ongeveer dezelfde leeftijd. De pinautomaat zit op 4 minuten afstand lopen van mevrouw, maar jullie zullen iets langer onderweg zijn gezien mevrouw niet meer de snelste is. Geef jij mevrouw een veilig gevoel tijdens het pinnen?

Nu is er ook nog geen boodschappenbuur. We zoeken hiervoor een andere buur, maar als je beide vragen van mevrouw wil oppakken horen we het graag! Het gaat om eens in de 2 weken, het liefst bij de Albert Heijn. 

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Praktische hulp
Boodschappen doen
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20119
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest