Patatje eten op het Osdorpplein

Mijnheer van 73 jaar die zowel in Suriname als in Nederland gewerkt heeft als leraar is opzoek naar een maatje voor een patatje! Gewoon lekker een frietje eten samen op het Osdorpplein. Ondertussen praten over de politiek of de reizen die mijnheer gemaakt heeft. Mijnheer heeft heel veel gewandeld, zowel hier als in Suriname, helaas lukt hem dat niet meer maar erover vertellen kan nog wel. Mijnheer zit in een rolstoel en vindt dat te zwaar voor zijn vrouw maar daardoor komt hij zo weinig buiten.

Frequentie:  1x per 2 weken

Interesses: Politiek, reizen.

Bijzonderheden: Mijnheer zit in een rolstoel buiten

 

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Sociale hulp
Herhaling
Referentie
29709
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Gematcht

Naar de Eko Plaza bij Dappermarkt

Mevrouw (63) doet met veel pijn en moeite zelf nog boodschappen. Ze is ziek, en trappenlopen is een hele opgave,...

Keukenkraan monteren

Kom jij deze welbespraakte mevrouw (57) helpen door een oude keukenkraan te vervangen? De oude kraan heeft nooit goed...

Kennismaken met social media

Kom jij deze mevrouw (61) helpen met het begrijpen van haar Instagramaccount en andere social media, zoals Twitter? Ze...