1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Maatje voor een aardige...

Maatje voor een aardige meneer

Deze man (68) kan wel wat gezelligheid gebruiken en heeft behoefte om nieuwe mensen te leren kennen omdat hij net verhuisd is. Zijn gezondheid staat het niet toe een wandeling te maken, maar kan hij wel op de fiets, die is elektrisch dus gaat hij als een speer! Als er een klik is en de coronaperiode wat op retour is dan lijkt het hem leuk om af en toe te Netflixen of te gamen. Ben jij de buur die langs komt?

Frequentie: 1x in de 2 weken 

Interesses: Gamen en doet aan meditatie

Bijzonderheden:  Zou leuk zijn als je met hem wilt koken en samen eten maar dat is een bijkomstigheid, het is geen eis. Meneer rookt ook, maar doet dat niet als er bezoek is.

Buurt
Oost
IJburg en Zeeburgereiland
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
22344
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest