1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Samen handwerken en met...

Samen handwerken en met de naaimachine aan de slag

Deze vrouw van 75 zou graag samen met iemand handwerken/met de naaimachine aan de slag. Ze is coupeuse geweest en is zeer behendig met de naaimachine en in fijn handwerken. Ze zou haar passie en kennis graag met iemand delen. Mevrouw komt oorspronkelijk uit Kosovo en spreekt Albanees. Mocht je Albanees spreken dan is dat geweldig, maar ook zonder deze taal machtig te zijn is de gedeelde passie een haakje om met elkaar in contact te komen. 
 

Buurt
Zuidoost
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
24687
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.