fbpx

Samen eropuit in Amsterdam en omstreken

Welke goede buur neemt deze fitte en mobiele dame (73) mee op sleeptouw? De buur die aan mevrouw gekoppeld is zal de komende 3 maanden niet beschikbaar zijn en zijn we op zoek naar vervanging. Ondanks haar prachtige huis middenin het centrum voelt ze dat haar verbinding met de stad en omgeving ontzettend is verminderd. Ze zou graag weer eens het huis uitkomen, maar waarheen weet ze niet zo goed. Ze is breed georiënteerd en vindt in haar woorden ‘alles leuk’! Vroeger schreef mevrouw veel, hield ze van fietsen, en heeft ze gevaren op de Holland-Amerika lijn. Genoeg te vertellen dus! Ben jij die goede buur die een leuke Amsterdamse hotspot uitkiest en mevrouw een leuke dag bezorgt?

Frequentie:  Eens per twee weken.

Benodigdheden: Een goede dosis avontuurlijkheid voor leuke uitjes!

Bijzonderheden: Mevrouw wil het liefst ’s ochtends afspreken omdat ze vanaf de middag veel energie verliest.

Buurt
Centrum
Binnenstad (Burgwallen Grachtengordel Nieuwmarkt en Lastage)
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
29031
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast een verdieping naar boven

Wie zou mevrouw (57) willen helpen om samen met haar een boekenkast 1 verdieping naar boven te verplaatsen. De kast is...

Lampen ophangen

Mevrouw (47) zoekt een goede buur die bij haar een badkamerlamp kan komen ophangen. In de badkamer hangt nu slechts...

Op stap met de rolstoel

Mevrouw van 75 jaar zou zo graag wat vaker naar buiten willen gaan. Haar mantelzorgers zijn druk bezet, dus iemand die...