fbpx

Samen er op uit

Een mevrouw (78) in Amsterdam Centrum-Oost zoekt een buur om mee te wandelen. Eerder wandelde ze met een maatje via een maatjesproject, maar omdat dat project is geëindigd zoekt ze een nieuwe vaste mede-wandelaar. Ze mist de gezelligheid! Mevrouw vertelt graag mooie verhalen over haar thuisland Indonesië. Ze heeft hier lang gewoond. Wie wil er wandelen met mevrouw en tegelijkertijd naar haar prachtige verhalen luisteren? De voertaal is Engels. 

This request for help is suitable for English speaking neighbours.
 

Buurt
Centrum
Weesperbuurt Plantage en Oostelijke Eilanden
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
26070
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.