Samen een kopje koffie drinken

Welke buurvrouw komt er gezellig kletsen met deze dame (81)? Ze zou graag iemand op bezoek willen hebben om koffie mee te drinken en een praatje te maken. Mevrouw loopt met een rollator en zou graag naar buiten gaan maar heeft op dit moment last van haar been, dus dat gaat moeilijk. Daarom is ze extra blij met een bezoekje! Van jongs af aan heeft ze in de banketbakkerij van haar ouders geholpen als verkoopster en ze kletst gemakkelijk over van alles en nog wat! Ga jij gezellig bij haar langs? 

Frequentie:  Eens in de twee weken 

Interesses: Vroeger in de banketwinkel van haar ouders geholpen als verkoopster. Kan verder over van alles praten. 
 

Buurt
Nieuw-West
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
25029
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.