fbpx

Samen de post sorteren

Mevrouw (70) zit met wat ongesorteerde administratie. Iedereen heeft wel eens van die momenten dat je de post opent en dan laat liggen. Herkenbaar? Wat ze nodig heeft is een buur die samen met haar naar de post kijkt en het dan in mappen stopt of weggooit. Je hoeft verder geen moeilijke papieren door te nemen of met cijfers aan de slag. Eigenlijk alleen wat orde in de chaos scheppen. Als je dit 2x per met haar zou willen doen dan blijft het overzichtelijk. Ben jij helemaal van de structuur en heb je zin om wat documenten in een map te schuiven?

Frequentie:  1x per maand

Bijzonderheden: mevrouw rookt maar houdt hier graag rekening mee als je komt.

This request for help is suitable for Dutch and Sranan speaking neighbours.

Buurt
Zuidoost
Bijlmer-West (Venserpolder D-buurt F-buurt H-buurt)
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
28185
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken. 
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Rummikub spelen en kletsen

Deze dame van 93(!!) is een echte kletskous. Dat is ook niet zo gek als je bijna 94 jaar aan levenservaring hebt. Ze...

Wat boodschappen

Deze aardige mevrouw (90) kan zelf de boodschappen niet meer halen. Zij woont 2 hoog, is onlangs gevallen en loopt nu...

Een gesprekje en een wandeling

Voor een gezellige meneer (68) in Oud-West zoeken wij een lieve en betrokken buurvrouw die af en toe samen met meneer...