Samen de boodschappen bestellen en een praatje

Deze meneer (68) wil graag zijn boodschappen bestellen en laten bezorgen. Hij weet alleen even niet zo snel hoe hij dit moet aanpakken, omdat hij daar zelf de middelen niet voor heeft. Daarom zoeken we jou als goede buur zodat jij op jouw eigen telefoon de bestelling kan plaatsen bij de PLUS. Meneer is altijd in voor een praatje en zal je gezelschap erg op prijs stellen. Je kan bij meneer langskomen om de bestelling op te nemen, maar kan dit ook telefonisch doen als je niet de tijd hebt om bij hem langs te komen. Hij is namelijk telefonisch altijd bereikbaar. Zijn contactpersoon zal bij de eerst kennismaking zijn. Breng jij een bezoekje aan meneer?

Frequentie:  1x in de 2 weken

Bijzonderheden: Meneer houdt van zijn pakje shag, dus in zijn huis ruikt het naar tabak. Qua boodschappen wil meneer ook lekker zijn pilsje bestellen, dus het is belangrijk dat je daar niet op tegen bent. Meneer woont 4 hoog met trappen. Meneer is telefonisch altijd goed bereikbaar en kan ook via een telefoon gesprek zijn boodschappenlijstje doorgeven. 

Buurt
Centrum
Jordaan Westelijke eilanden en Zeeheldenbuurt
Type
Praktische hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
31052
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

RIT 11/7 naar AVL om 09.00 uur

Dit echtpaar heeft een afspraak op donderdag 11 juli om 09.45 uur in het AVL. Ze worden graag thuis opgehaald om 09.00...

Kleine reparatie van Cd-speler

Deze lieve buurvrouw (82) heeft een Cd-speler die het niet meer doet. Het probleem ligt bij de lade waar je de Cd in...