1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Samen aan de haring

Samen aan de haring

Hoe fijn zou het zijn om weer eens een haring te eten en een gezellig praatje te maken met een buurtgenoot? Dat vraagt deze leuke man van 76 zich steeds vaker af. Hij heeft de laatste jaren vooral voor zijn zieke vrouw gezorgd en merkt dat hij na haar overlijden meer tijd heeft voor andere dingen. Hoewel meneer zelf niet meer zo mobiel is (hij loopt kleine stukjes met een rollator) zou hij er toch graag samen op uit willen, naar de zee bijvoorbeeld. Hij heeft zelf een auto dus vervoer is geregeld! Meneer heeft een brede interesse en kan over alles meepraten. Maak jij om de week een afspraak met hem? 

Buurt
West
De Baarsjes
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19352
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest