1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Rondje wandelen

Rondje wandelen

Mevrouw van 67 jaar zoekt voor doordeweeks een vrouwelijke goede buur die met haar wil wandelen. Ze houdt van handwerken en is graag creatief bezig. De dagen zijn wel wat stil, haar man is de hele week aan het werk. Mevrouw heeft een kwetsbare gezondheid en is daarom erg voorzichtig in deze tijden van corona. Zo heeft ze een vaste  wandelroute uitgestippeld waarop ze zo min mogelijk mensen tegenkomt. Loop jij die route met haar mee op gepaste afstand? Heel fijn als je dan ook een mondkapje wil dragen. 

This request for help is suitable for English speaking neighbours.

Buurt
Nieuw-West
Slotermeer Noord-oost
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
18624
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest