1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Aan de rol

Aan de rol

Als je in een rolstoel zit is, naar buiten gaan niet vanzelfsprekend. Deze dame (68) heeft een droom en dat is een scootmobiel! Dit kost natuurlijk veel tijd en de vraag is of het überhaupt mogelijk is. Tot die tijd zal zij het met de hulp van anderen moeten doen om eventjes wat frisse lucht te scheppen en een blokje om te rijden. Gelukkig heeft zij wat maatjes die zo 2x keer in de week met haar naar buiten gaan en het liefst wil zij dit wel iedere dag doen. Daarom zijn wij op zoek naar een goede buur die af en toe met haar door de buurt rolt als extraatje. Er is een lift aanwezig dus je kan zo naar beneden sjeezen. Haal jij je jas uit de kast en maak je haar blij?

This request for help is suitable for English, French and Spanish neighbours

Buurt
West
Westerpark (Frederik Hendrikbuurt Staatsliedenbuurt en Spaarndammerbuurt)
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20562
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest