Rolhordeur vastlijmen tegen vliegjes

Kom je deze rasechte Amsterdamse (90) helpen met het aanbrengen van een rolhordeur? Mevrouw heeft naast wat gezondheidsproblemen niet het netwerk wat haar hierbij kan helpen. De rolhordeur moet worden vastgeschroefd aan de zijkant van de muur, waar de tuindeur inhangt. Aan de bovenkant kan de rolhordeur gelijmd worden. Het is niet de bedoeling dat in de deur of het kozijn geboord wordt. Er hangt nog oud plastic, van de vorige rolholdeur. Dat mag er eerst af, of je mag daar doorheen boren van mevrouw. Help jij mevrouw de insecten buiten de deur te houden?  

Frequentie:  Eenmalig

Benodigdheden: Lijm & Boormachine

Bijzonderheden: mevrouw heeft de lijm niet in huis, maar is bereid geld voor te schieten, zodat jij de benodigde lijm kunt aanschaffen. Verder is mevrouw op woensdag niet bereikbaar. 

 

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Praktische hulp
Herhaling
Referentie
30999
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

RIT 11/7 naar AVL om 09.00 uur

Dit echtpaar heeft een afspraak op donderdag 11 juli om 09.45 uur in het AVL. Ze worden graag thuis opgehaald om 09.00...

Kleine reparatie van Cd-speler

Deze lieve buurvrouw (82) heeft een Cd-speler die het niet meer doet. Het probleem ligt bij de lade waar je de Cd in...