1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Ritje naar en...

Ritje naar en wandeling over Tussenmeer

Meneer (77) zou graag weer zo nu en dan op stap gaan. Hij neemt een (opvouwbare) rolstoel mee (die je niet hoeft te duwen). Als eerste "uitje" denkt hij aan een dinsdagmiddag samen "kuieren" over de markt op Tussenmeer. Vind jij het leuk dat met hem te gaan doen? Hij betaalt je 0,30 eu/km en parkeerkosten voor het vervoer.

Buurt
Nieuw-West
Slotermeer Zuid-west
Type
Vervoershulp
Vervoeren van mensen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
20581
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest