fbpx

Rit 31/1 OLVG-Oost

Sjeesbuur gezocht! Mevrouw (71) heeft op 31 januari 2023 een 2 afspraken in het OLVG Oost. De eerste is om 12.45 op de afdeling radiologie om foto’s te maken en daarna om 13:10 bij de chirurg. Ze zou graag een buur hebben die haar wil brengen en ophalen. Ze wil ook wat eerder aanwezig zijn om zeker te zijn dat ze op tijd is voor de afspraak. Ga jij met haar mee? 

Frequentie:  eenmalig 

Benodigdheden: een auto 

Bijzonderheden: mevrouw loopt wat moeizaam en heeft ondersteuning nodig. De straat is open gebroken maar je kan op de hoek de auto kwijt om mevrouw op te halen thuis en te begeleiden naar de auto en ziekenhuis. Mevrouw vergoedt je 0,35 cent per gereden km en eventuele parkeerkosten. De verwachting is dat ze rond half 2 weer klaar is.

 

Buurt
Zuid
De Pijp
Type
Vervoershulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
26518
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.