1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Reisfanaat wil kletsen

Reisfanaat wil kletsen

Deze geduldige meneer van 79 die zelf lang vrijwilliger is geweest zoekt een maatje om 2 keer per maand een stukje mee te lopen en te praten. Meneer is blind en heeft een arm nodig. Dat gaat op dit moment helaas niet vanwege de corona maatregelen. Daarom ontvangt hij je nu met liefde thuis zodat er toch wat gezelligheid in de brouwerij komt. Meneer omschrijft zichzelf als een sociaal mens, hij houdt erg van lezen, natuur, vogels en mensen. In zijn werkzame leven heeft hij veel gereisd en weet van alles wat. Leer jij de beste man graag beter kennen? Neem dan snel contact met ons op, dan stellen we jullie graag aan elkaar voor!

This request for help is suitable for English, Italian and Spanish speaking neighbours.

Buurt
Zuid
Buitenveldert
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
21134
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest