fbpx

Regelmatig wandelen

Voor deze aardige dame (64 jaar) uit het Centrum zijn we op zoek naar een wandelmaatje, die houdt van een gesprek op niveau. Momenteel komt ze helaas niet verder dan tot de hoek van de straat door gezondheidsproblemen. Ze hoopt door vaker naar buiten te gaan met iemand haar conditie te verbeteren en steeds verder te kunnen wandelen. Dat zou haar enorm goed doen! Net als een kop koffie doen op een terrasje in de buurt. Eens per twee weken zou ze graag met je willen afspreken in de ochtenden, want in de middag gaat ze rusten. Een andere buur gaat ook eens per twee weken met haar wandelen, dus met jullie afwisseling kan ze eens per week naar buiten! Kom jij met haar buurten?

Frequentie: Eens per twee weken. Je wisselt af met een andere buur zodat ze iedere week naar buiten kan.
Bijzonderheden: Mevrouw kan alleen ’s ochtends wandelen! 

Buurt
Centrum
Jordaan Westelijke eilanden en Zeeheldenbuurt
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
26088
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.