1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Koffie drinken of aan...

Koffie drinken of aan de wandel

Meneer van 83 is opzoek naar wat gezelschap, want 'met wie moet je kletsen als je alleen bent?'. Het lijkt hem gezellig als een (vrouwelijke) goede buur zo eens in de 2 weken langs komt voor een bakkie, een kletspraatje of wellicht een wandeling. Meneer is nog soepel, hij gaat vaak aan de wandel en op de fiets. Hij was vroeger dan ook een sportman en heeft allerlei soorten sport gedaan. Meneer is opzoek naar iemand met wat levenservaring, want hij heeft één en ander opgedaan tijdens zijn verschillende banen in binnen- en buitenland en de reizen die hij in Europa heeft gemaakt met zijn inmiddels overleden vrouw. Meneer kletst gemakkelijk, houdt van een grapje en zegt waar het op staat. Wil jij kennis met hem maken? Je kunt hem het beste bezoeken na 12 uur.

This request for help is suitable for English, German and French speaking neighbours.

Buurt
West
Oud-West
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19074
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest