1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Planten water geven

Planten water geven

Een vrouwelijke plantenliefhebber van 88 uit het Centrum zoekt een buur die haar planten en struiken op haar dakterras water wil geven. Mevrouw is laatst gevallen en kan dit tijdelijk even zelf niet meer. Dit hoopt ze natuurlijk binnenkort zelf weer allemaal te doen. De planten en struiken kunnen gesproeid worden met de tuinslang of met een gieter. Goed om te weten: mevrouw wil het liefst dat je tussen 17.00-18.00 uur langs komt! En je zult ongeveer een kwartiertje bezig zijn en natuurlijk alleen wanneer het niet heeft geregend. Geef jij de planten en struiken wat te drinken?

Buurt
Centrum
Jordaan Westelijke eilanden en Zeeheldenbuurt
Type
Praktische hulp
Tuinklussen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
19501
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest