1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Plaatsen beugel in badkamer

Plaatsen beugel in badkamer

Deze heer van 65 heeft hulp nodig bij het plaatsen van een wandbeugel vanwege fysieke kwetsbaarheid. De beugel moet komen te hangen aan een betegelde badkamermuur. De materialen zijn in huis en samen met zijn ergotherapeut tekent hij de gewenste plek voor de beugel af. Help jij meneer een handje? Goed om te weten: meneer zegt dat je niet snel moet opgeven als je bij hem aanbelt of hem opbelt, hij is niet meer zo goed ter been dus het kan even duren voor hij opendoet of opneemt!

This request for help is suitable for English speaking neighbours.

Buurt
West
Oud-West
Type
Praktische hulp
Dingen ophangen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
19927
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest