1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Naar de Hortus Botanicus

Naar de Hortus Botanicus

Vitale dame van 82 wil graag gezelschap om een paar keer per jaar naar de Hortus te gaan. Zij is dol op planten en lid van de Hortus. Een paar keer per jaar mag ze iemand meenemen. Zij gaat met ouderenvervoer en het zou fijn zijn als jij dan ook mee kan. Ze praat graag en wandelt wel elke dag nog een uur. 

Heb jij zin om mee te gaan? Als het klikt vindt ze het ook leuk als het contact meer is dan 4 keer per jaar.

Frequentie:  4 keer per jaar, wellicht meer contact

Interesses: planten, wandelen, honden

Bijzonderheden:  mevrouw is aangemeld door welzijnswerk omdat zij last heeft van beginnende dementie. Zij is nog heel vitaal maar kan niet alleen haar wijk uit.

Buurt
Noord
Buikslotermeer
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
23762
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest