1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Lekker samen op pad

Lekker samen op pad

De huidige goede buur die mevrouw (63) op sleeptouw nam kan helaas niet meer en dat vindt ze ontzettend jammer! Alle gezelschap is van harte welkom. Naar de markt gaan is haar favoriet, die zit in de buurt maar wat verder weg naar het winkel centrum op het Buikslotermeerplein is ook niet mis. Mevrouw leest en kleurt graag. Vroeger werkte ze in een atelier en heeft daar overalls gemaakt. Hou je van gezelligheid kom dan kennis maken met haar!

Frequentie: eens per 3 weken

Interesses: lezen, kleuren, vroeger naaister van overalls in een atelier

Bijzonderheden: slechthorend, gaat goed met gehoorapparaat; bang voor de lift en de roltrap, in de lift durf ze wel samen. Liefst op dinsdag afspreken.

Buurt
Noord
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
24507
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.