Orde scheppen in de tuin

Voor deze mevrouw van 80 jaar zoeken we iemand die haar tuin gezellig wil maken. Het lukt haar zelf niet meer om het tuinonderhoud bij te houden en ze heeft alleen haar dochter die al alles voor haar doet. Wil jij misschien wat orde scheppen buiten? Er zijn veel tegels, dus wat vegen en schoonmaken. Ook zijn er wat oude planten die weg moeten of gesnoeid moeten worden, wat potten verschuiven en meer van dat soort kleine dingen. De tuinkabouter staat al op je te wachten, zorg jij voor een opgeruimde tuin zodat mevrouw deze zomer er nog lekker van kan genieten? Er zijn foto's beschikbaar als je die liever eerst even bekijkt. 

Frequentie: Eenmalig

Bijzonderheden: Er zijn foto's van de tuin beschikbaar en al het tuingereedschap is in huis. Bij de afspraak is de dochter van mevrouw graag aanwezig om je op weg te helpen.

Buurt
Oost
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
23874
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.