1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Orde scheppen in de...

Orde scheppen in de tuin

We zijn op zoek naar iemand die orde kan scheppen in een leuke tuin! Mevrouw (80) deed dit voorheen zelf, maar dat lukt helaas niet meer. Ze heeft wat oude planten en daar wil ze iets aan doen. Ook liggen er nog wat bladeren op de tegels en die zou ze graag schoonmaken. Al het tuingereedschap is in huis. Zorg jij voor een opgeruimde tuin? Er zijn foto's beschikbaar!  

Frequentie: Eenmalig

Bijzonderheden: Bij de afspraak is de dochter van mevrouw aanwezig 

 

Buurt
Oost
Middenmeer
Type
Praktische hulp
Tuinklussen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
23874
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest