1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Samen iets leuks ondernemen

Samen iets leuks ondernemen

Mevrouw van 53 jaar die altijd mantelzorger is geweest voor haar ouders staat er nu alleen voor. Ze heeft altijd zorg gegeven maar daarbij haar eigen contacten niet opgebouwd. Ze zou het leuk vinden als er af en toe iemand op bezoek komt voor een kopje koffie en gewoon een praatje. Bij goed weer is een wandeling naar het park ook leuk of een terrasje pakken als dat weer mogelijk is. Wie geeft mevrouw weer het gevoel onderdeel te zijn van de buurt en als buurtgenoot haar te ontmoeten? Goed om te weten: mevrouw rookt in huis.

Buurt
Centrum
Jordaan Westelijke eilanden en Zeeheldenbuurt
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
18860
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest