Opruimen van mijn huis

Mevrouw van 63 in Centrum is recent verhuisd en zoekt een stevige goede buur die haar wil helpen met het leegmaken van een flink aantal dozen. Er zijn spullen die naar de kringloopwinkel kunnen, maar ook zijn er spullen die weg moeten. Het gaat om een kordate goede buur die van doorpakken weet en niet blijft praten terwijl er eigenlijk gewerkt moet worden! Mevrouw krijgt al hulp van het Leger des Heils, maar dat is een uurtje per week.

 

Bijzonderheden: Een doorpakkende goede buur! Die meer dan 1 keer zou willen komen.

Buurt
Centrum
Type
Praktische hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
25010
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.