fbpx

Ophangen 3 rolgordijnen

Hey buur! Hou jij ervan om te klussen? Deze jonge vrouw (32) kan jouw hulp goed gebruiken. Ze zit al een tijdje in de medische molen en heeft behoorlijk wat tegenslagen moeten incasseren. Voor haar is het een hele fijne gedachte dat wij als goede buren elkaar willen helpen en ze wil graag een beroep op jouw kluskunsten doen. Er hangen 3 rolgordijnen die beschadigd zijn en ze heeft nieuwe gekocht. Als je haar zou willen helpen om die op te hangen en de oude te verwijderen zou ze dat erg waarderen. Een schroefboormachine zou voldoende moeten zijn, maar dat durft ze niet met zekerheid te zeggen. Misschien is het handig als je die kan meenemen en en boor. Kom jij even langs?

Frequentie: Eenmalig

Benodigdheden: Ze heeft een hamer en schroevendraaiers. Een schroefboormachine en/of boor heeft ze niet, maar zijn wel nodig. Neem jij die mee? Er is geen ladder maar ze heeft een kruk of stoel waar je op kan staan.

This request for help is suitable for English and Dutch speaking neighbours

Buurt
Nieuw-West
Slotervaart Noord
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
26358
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.